Geluid Systemen - Move2Groove

Uw Electrotechnische Installateur !
Vraag Direct een
Vrijblijvende Offerte aan !
Move2Groove
E l e k t r o t e c h n i e k
Ga naar de inhoud

Geluid Systemen

Audiovisueel
Move2Groove Audio !
Wij Leveren en Installeren

Geluid voor Uw Winkel,
Terras, Bar, Restaurant
Sportvereniging of Kerk

Ook voor Vergadering
Demonstratie of FeestenDe W6 tweewegluidsprekers zijn perfect voor zowel gedistribueerde als near-field toepassingen in omgevingen zoals winkels, restaurants, bars, kerken, sportscholen of in Uw Tuin
om de sfeer te verhogen

Het ontwerp van de luidspreker met een golfgeleider verbetert de dynamiek en efficiëntie en brengt details naar voren in alles waar u naar luistert, terwijl reflecties worden verminderd die het geluid kunnen maken. Een U-beugel wordt meegeleverd en ondersteunt het installatie aan de muur of het plafond.
De P6 luidsprekers zijn ontworpen om een zeer krachtige, heldere, verstaanbare audio van hoge kwaliteit te leveren om te voldoen aan de behoeften van uw commerciële toepassingen met open plafond binnen en buiten. Deze luidsprekers met hun discrete en elegante ontwerp

Zijn IP66 Water en Stofdicht en leverbaar met beugel voor buiten, aan de muur of hangend aan het plafond

Kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw winkel, restaurant, bar, magazijn, fabriek of elke open vloerindeling met hoge of gewelfde plafonds. Vraag gerust naar Uw mogelijkheden

NEXT Audio T8 speaker

De T8 tweeweg IP65-luidsprekers zijn perfect voor zowel gedistribueerde als near-field toepassingen in omgevingen zoals winkels, restaurants, barterrassen, kerken, winkelcentra of conferenties.

De luidsprekers zijn ondergebracht in een stijlvolle weerbestendige kunststof kast en bieden een uitstekende architecturale integratie, zowel binnen als buiten.

De zeer nauwkeurige dekking van de luidspreker stelt de mensen, onder het publiek, in staat om het geluid op dezelfde manier waar te nemen. De lage frequenties worden gereproduceerd door een 8" direct-radiating woofer met een polypropyleen conus, terwijl het hoogfrequente gedeelte is gebaseerd op een titanium tweeter.

Als U wilt dat klanten langer blijven hangen, laat dan deze Top luidspreker installeren
New Slide 1
De MX350 is een 6-Zone Mixer Versterker, 350W [100V|8Ω] voor uw middelgrote tot grote installaties, U kunt uw MX350 @ 4-16Ω of 70V/100V bedienen en installeren volgens uw behoeften. Met de MX350 kunt u meerdere audiosignaaloplossingen USB, microfoon, SD-kaart en radio hebben. Deze versterker bevat een multimediaspeler waarmee u de USB- en SD-kaart kunt bedienen en reproduceren.
Met de configurator van Next Audio kunt U zelf bereken welke apparatuur u nodig hebt
Geniet van uitzonderlijke muziekkwaliteit in elke buitenruimte. SpeakerCraft Terraza Speaker-serie biedt
meerdere luidsprekersdie een plezierige ervaring bieden die uw verwachtingen overtreft.

Wil je buiten muziek afspelen, maar kan je ruimte gewoon niet overweg met in-ground luidsprekers?
Deze outdoor speakers kit is de perfecte voor jou.
New Slide 2
Move2Groove
Elektrotechnisch Bureau
Wij leveren en installeren ook al Uw Witgoed !
Over Ons
Stuur ons een Whatsapp bericht !
Terug naar de inhoud